Sinds jongs af aan ben ik altijd een liefhebber geweest van creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen, knippen, plakken etc. Later ging ik meer met mijn ideeën spelen, tekenen werd mijn uitlaatklep voor allerlei gedachtes. Op de een of ander manier voelde het goed om iets te doen.

Hierdoor begon ik met de opleiding Desktop Publishing (DTP) aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ik leerde hoe ik een kant en klaar ontwerp printklaar kon maken, hoe je een website kon bouwen, wat Photoshop nou precies doet en nog veel meer dingen die ik interessant vond. Dit waren allemaal wijze lessen in de basistechnieken.

Halverwege mijn studie op het Grafisch Lyceum had ik besloten om te gaan studeren op de Kunstacademie in Den Haag (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten). Ik wist dat dit mijn creatieve geest helemaal zou openhalen. De academie heeft mij met open armen ontvangen en goed geholpen tijdens de opleiding grafisch ontwerp. Ik heb enorm genoten van de studie, ik sloot de studietijd op de academie met succes af, het waren  leerzame jaren.

Na mijn studie besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden. Het beroep wat ik heb is een geweldig beroep! Telkens krijg ik de mogelijkheid om mezelf opnieuw uit te dagen en het beste ervan te maken. Dat brengt mij op een punt waar ik nu sta en wat ik heel leuk vind om te doen en dat is ontwerpen.